Jbs Herr Rea

764 Följer Jbs

Kategorier
Filter
Matchande produkter (128)
Sortera:

Billiga jbs

Jbs är det amerikanska klädmärket som fokuserar på kvalitetskläder till modemedvetna unga och vuxna män. Företaget har satsat mycket på teknologin kring tyger och material. Slitstarka, men moderiktiga plagg är honnörsorden. Varumärket producerar också bälten, strumpor, slipsar och smycken. Hos oss i Sverige är de kanske mest kända för sina underkläder.

Snygga arbets- och vardagskläder från välkända Jbs

För 27 år sedan startade Jbs upp sin verksamhet och har sedan dess utökat sin verksamhet till bland annat Indien, Malaysia, Saudi Arabien och Singapore. Stilen är delvis inspirerad av arbetskläder och hos dem hittar du kakifärgade skjortor, pikétröjor och omsorgsfullt tvättad denim. Allt välsittande men absolut inte slimmat eller för kroppsnära. Avslappnat men välklätt, är principen. Det är är funktionskläder när de är som bäst och köper man ett plagg från dem, kan man vara säker på att man gjort ett kvalitetsköp. På vår outlet kan du dessutom ofta hitta ett brett sortiment av Jbs-plagg på rea.

Outletsverige erbjuder kvalitetskläder till alla

Outletsverige fokuserar på att erbjuda märkeskläder till ett billigare pris. Av den anledningen har vi valt att plocka in produkter från märket Jbs och vi vet också att de håller den höga kvalitet som våra kunder efterfrågar. Det här är kläder för dig som vill klä dig avslappnat och snyggt på arbete och fritid. Att handla från vår outlet är smidigt och du hittar dina favoritmärken till de bästa priserna. På ett och samma ställe, utan att behöva stressa runt i olika butiker. Att handla dina drömplagg har aldrig varit enklare. Välkommen!