Komono Herr Rea

433 Följer Komono

Kategorier
Filter
Matchande produkter (19)
Sortera:

Billiga komono

Komono är ett ungt och miljömedvetet märke för accessoarer. De satsar på klockor, solglasögon och glasögon. Skönhet, innovation och gränsförflyttning är ledord som beskriver märket väl. Stilen är elegant, kreativ och minimalistisk, i en ofta nedtonad färgskala. Vill du synas utan att sticka ut är detta märket för dig.

Komono - medveten och samtida stil

Komono är ett relativt nytt belgiskt märke som saluför klockor och solglasögon. Märket grundades 2009 av Raf Maes and Anton Janssens och deras design är minimalistisk, miljömedveten, samtida och elegant. Det miljömedvetna blir tydligt i spännande materialval som till exempel kork (The CORK series) och EcoPaXX® (The NEUTRØ series). EcoPaXX®, som är producerad av ricinbönans olja, har utvecklats för att minska utsläppen av växthusgaser som ofta hör samman med mänsklig aktivitet och industriproduktion, en innovation som kan hjälpa oss att skydda vår planet för nästa generation. Hos outletsverige.se hittar du dessa trendiga klockor och solglasögon på rea!

Klassiskt, elegant och stilfullt

För att fullt ut absorbera allt runt oss måste vi först kunna se allt klart. Komonos största kvaliteter är hantverk, precision och estetisk perfektion. Med hjälp av dessa egenskaper skapas en vacker och stilfull kollektion. Komono betyder "små saker" och grundarna är tydligt inspirerade av detta - det minimalistiska är återkommande i flera av kollektionerna. Accessoarerna passar till alla tillfällen och situationer, och ger dina kläder en touch av klassisk och stilren elegans. Du hittar både klockor och solglasögon hos oss och i vår outlet handlar du dessa tidlösa klassiker till fantastiska priser!