Marimekko home Herr Rea

125 Följer Marimekko home

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1)
Sortera:

Billiga marimekko home

Skapa ett personligt och färgstarkt hem med produkter från Marimekko home, vars produkter alltid är aktuella. De är tidlösa och passar dig som gärna går din egen väg. Upptäck dem hos outletsverige.se där du hittar kvalitetsprodukter till bra priser året om.

Marimekko home hos outletsverige.se

Marimekko grundades redan på 50-talet och textilformgivaren Armi Ratio var den som ledde utvecklingen av bolaget. Marimekko var från början ett sidoföretag till ett företag vid namn Printex som sålde bland annat vaxdukar. Planen med Marimekko var att sälja textilier samt dyrare och bättre produkter än Printex. Delägare var även haute couturekonstnären Riita Immonen. Hon ritade den första klänningen och den anställda formgivaren Maija Isola tog fram mönstret. Inom Marimekko home kan man i dag hitta många olika produkter såsom porslin, dukar, kuddar, både med det klassiska blommönstret och många nya. Hos outletsverige.se hittar ni deras produkter på rea till överraskande låga priser.

Vågade, färgstarka och tidlösa

De flesta känner till Marimekkos klassiska blommönster. Detta var ett mycket vågat mönster på 60-talet då det skapades. Marimekko har blivit ett märke som är populärt över hela världen. Deras färgglada mönster är tidlösa samtidigt som de är glada och även kan kännas lite annorlunda jämfört med andra designer. De går sin egen väg men känns ändå enkla och rättframma. Deras produkter passar alla som vill ha lite färg i livet och skapa personlighet i hemmet. Detta gäller även kläder från Marimekko. Genom att köpa deras produkter på vår outlet kan du hitta dem till fantastiskt låga priser.