New era Herr Rea

2420 Följer New era

Kategorier
Filter
Matchande produkter (43)
Sortera:

Billiga new era

New Era tillverkar moderiktiga kepsar och mössor av högsta kvalitet. Kepsarna görs i olika modeller och storlekar. Mest kända är de för sina kepsar med logotyper från de amerikanska elitlagen i baseboll, basket och amerikansk fotboll, men de tillverkar även kepsar med andra motiv.

New Era – kepsar med attityd

New Era grundades redan 1920 i Buffalo, New York. Mottot var "Quality First, Quantity Will Follow", och det mottot skulle visa sig stämma på pricken. 1934 tillverkade man sina första kepsar till den amerikanska basebolligan Major League Baseball (MLB), och trettio år senare stod man för tillverkningen av kepsar till hälften av alla lag i ligan. På 90-talet fick blev man exklusiv kepsleverantör till alla lag i MLB, och idag kan man lugnt säga att de är kepsarnas Rolls Royce. Dessa lyxigt snygga kepsar kan du hitta på rea här på outletsverige.se.

Bästa priset på New Era

I vår outlet hittar du kläder, skor och accessoarer från de mest kända märkena, till de allra lägsta priserna. Är du till exempel på jakt efter en ny keps från New Era är det här du ska leta, så att du slipper betala onödigt mycket för din nya huvudbonad. Varje dag letar vi igenom nätet i jakt på de lägsta priserna i olika nätbutiker, och så samlar vi allt på ett ställe. Du kan även bevaka dina favoritartiklar, så får du ett meddelande när de går att hitta på rea.