North sails Herr Rea

1335 Följer North sails

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga north sails

North Sails är världsledande inom segeltillverkning och använder sin gedigna kunskap inom området för att skapa kläder för den modemedvetne äventyraren. Kläderna tål riktigt tuffa tag då de tillverkas för att klara av de väderförhållanden man möter till havs. Idag är klädmärket ett av världens största varumärke inom lifestyle.

North sails för äventyraren

Det amerikanska märket North sails flyttade sin produktion av kläder till Italien på 1980-talet för att säkra en trendriktig design på sina väderbeständiga ytterplagg. Det gjorde de rätt i då de i dagens läge är världsledande just för sin design och kvalité. I kollektionen hittar du allt från jackor till tröjor och byxor som passar dig som har en äventyrlig inställning till livet. Deras plagg trotsar elementen och håller dig varm oavsett väderförhållande, samtidigt som du ger ett trendriktigt och stilsäkert intryck. Hitta ditt plagg på rea online hos oss.

Kläder som skyddar mot vind och vatten

I vår outlet hittar du kläder i välkända märken till fantastiska priser. Med ett plagg från North sails får du dessutom ett plagg som skyddar dig mot vind och vatten. Kläderna passar för dig som tycker att äventyret hittas ute i naturen och som vill slippa frysa eller bli blöt under dina strapatser. Med tanke på våra hårda väderförhållanden i Norden passar dessa plagg perfekt, oavsett om du har en aktiv livsstil eller bara vill hålla värmen med stil. Så sätt segel mot nya äventyr med ett plagg från North sails!