Nudie jeans Herr Rea

4622 Följer Nudie jeans

Kategorier
Filter
Matchande produkter (48)
Sortera:

Billiga nudie jeans

Nudie jeans är ett svenskt märke som nått mycket stora framgångar, globalt sett. Företaget är känt för sina jeans i otvättad denim av väldigt hög kvalitet. Med tiden får jeansen en unik slitning. De blir alltså bara vackrare och vackrare.

Nudie jeans är ett prestigemärke från Göteborg

Detta populära och välkända märke grundades i Göteborg 2001 av branschveteranen Maria Erixon och sedan dess har man gått från klarhet till klarhet. Omsättningen ligger på flera hundra miljoner kronor och företaget anses vara en viktig del av det svenska, så kallade, designundret. Har du ett par jeans från Nudie ska du vara försiktig med att tvätta dem eftersom det påverkar slitningen och den patina som många verkliga jeansentusiaster eftersträvar. Vi är mycket glada över att kunna hjälpa dig att hitta eftertraktade Nudie jeans på en rea som slår det mesta!

Outlet med kvalitet

Det är inte bara restpartier från tråkiga märken som säljs på outlet. Tvärt om! Vi har samlar en lång rad butiker som har kläder och andra artiklar från flera av världens mest kända prestigemärken. På så sätt kan du komma över över jeansen från Nudie som du drömt om till ett pris du kanske inte trodde var möjligt. Detta är inte bara ett billigt sätt att handla utan det är även väldigt bekvämt. Vi kan hjälpa dig att bevaka plagg så att du får information direkt när priset sänks på just det som du behöver, eller bara vill ha.