Oas Herr Rea

286 Följer Oas

Kategorier
Filter
Matchande produkter (16)
Sortera:

Billiga oas

Ta ett djupt andetag och tänk på semester. Kanske sitter du i skuggan av en palm och sippar på en drink iförd dina nya espadrillos, medan solstrålarna reflekteras i ett bländande ljus på havsytan? Detta är känslan OAS vill frammana, och de gör det genom sina snyggt designade plagg för varmare temperaturer.

OAS har semesterplaggen du saknat

OAS är ett klädmärke som andas värme och sommar året runt, skapat i Sverige men inspirerat av klimatet på sydligare breddgrader. Märket när en önskan att skapa semesterkänsla året om, och med det lyckas man bra! De snygga badkläderna, skorna, sandalerna och accessoarerna du behöver för stranden, allt i livsbejakande färgskalor och mönster. Här finns produkter för såväl män och kvinnor som för barn. Stilen är ledigt avslappnad för att du ska känna dig bekväm och snygg, varför inte i en oväntad färgkombination? Hos oss hittar du sommarkläderna på rea året runt!

Snyggast vid poolen

När du köper kläder i vår outlet kan du vara säker på att hitta både stilsäkra och originella plagg. Sådana levererar till exempel det svenska märket OAS, som gärna vill att du ska vara snyggast både på stranden och i poolen. Här finns plagg som passar för dig som vill kunna njuta och vara bekväm när det är varmt ute, för dig som lätt faller för färger och mönster, som uppskattar udda detaljer och gärna får till den där riktiga sommarkänslan, oavsett om det är på semestern eller i simhallen.