Odlo Herr Rea

251 Följer Odlo

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga odlo

Odlo är ett ledande varumärke för sportkläder. I sortimentet finner man nyckelplaggen för alla lager, från underkläder till täckjackor. Man kan bygga en funktionell outfit med underkläder som andas och som håller dig torr. Nu kan du fynda dessa hos oss på outletsverige.se.

Odlo gör sportkläder av hög kvalitet

Odlo grundades år 1946 av Odd Roar Lofterod som var en sportfantast och som i början arbetade på en verksamhet som skapade utrustning för klädtillverkning. Varumärkets resa till framgång började med tillverkning av underkläder för kvinnor och senare även träningstights som skyddade mot kylan. Idag är märket ett av de främsta i Europa när det gäller funktionella sportkläder. Kläderna är anpassade för utomhusaktiviteter med fokus på skidåkning. Istället för att köpa sportkläder som måste bytas ut ofta kan du bära plagg från detta varumärke som håller länge och nu kan du handla dessa på rea.

Lägsta möjliga priser

Odlo använder sig av tre-lagers-principen som har gjort deras produkter både populära och erkända. Funktionen vid första lagret transporterar fukten, det andra lagret justerar värmen och det tredje skyddar mot alla väderförhållanden. Hos oss på outletsverige.se hittar du rabatter och nya erbjudanden ständigt och vi håller koll på när butikerna rear ut sina kollektioner. Med våra rabattkoder kan du få ännu bättre priser. Vårt mål är att erbjuda våra kunder nätets bästa online outlet med kläder och accessoarer. Skapa en stilsäker och bekväm look med sportkläder från Odlo redan idag.