Reef Herr Rea

271 Följer Reef

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga reef

Entreprenörsanda, resor, äventyr och ett sökande efter högsta kvalitet skapade Reef, som har blivit ett märke som symboliserar den världsvane surfarens bekymmerslösa livsstil. Med höga ambitioner siktar man mot framtiden och fortsätter leverera snygga och funktionella plagg och skor för dig som njuter av strand- och friluftsliv.

Reef har skor gjorda för livsnjutare

På en strandort i Kalifornien startades märket Reef som nu finns på rea i vårt sortiment, av två sydamerikanska bröder med en passion för surfing och strandliv. För äventyrare, resenärer och livsnjutare är detta det självklara valet när det gäller bekväma skor och sandaler. Numera finns även accessoarer och kläder för strand och friluftsliv i sortimentet, men det är fortfarande inom sandaler och skor som man är störst, särskilt den klassiska, sköna strandsandalen som finns i många olika modeller. Stilen är avslappnat sportig med den världsvane surfaren som stilikon. Du kan knappast hitta ett märke som på ett mer äkta vis utstrålar äventyrslust i kombination med en skön attityd.

Redo för nya äventyr

När du landar på en ny plats i världen vill du vara bekväm och redo för nya intryck, ännu bättre om du kan resa med lätt packning! Reef gör allt detta lite enklare med sitt breda urval av riktigt sköna och snygga skor och accessoarer av högsta kvalitet för friluftsliv och äventyr. Nu kan du packa ner favoritsandalerna eller skorna som håller i alla lägen, för en medvetet praktisk och samtidigt välklädd stil. Naturligtvis fungerar de lika bra på hemmaplan, precis som märkets snygga skjortor, t-shirts och sweatshirts. I vår outlet ger vi dig kläder för en obekymrat avslappnad stil.