Sneaky steve Herr Rea

1035 Följer Sneaky steve

Kategorier
Filter
Matchande produkter (87)
Sortera:

Billiga sneaky steve

Om du söker snygga skor till bra pris är Sneaky Steve det perfekta märket för dig. I kollektionerna finner du skor av hög kvalitet som passar alla stilar, till exempel kängor, boots och sandaler. Skorna är tillverkade av bra läder, vilket betyder att de håller länge.

Sneaky Steve - skor av hög kvalitet

Varumärket Sneaky Steve grundades 2007 i Göteborg. Målet är att skapa skor av hög kvalitet till bra priser, att fylla tomrummet mellan dyra designerskor och billigare varumärken. Med ett par skor från detta märke får man en grym design till ett överkomligt pris. Inspirationen kommer från 80-talets punk- och streetkultur med en tvist av det brittiska preppymodet. I kollektionerna finner man skor både till män och kvinnor som passar alla stilar. Alla bör ha ett par skor från detta varumärke i sin skosamling och nu kan man handla dem på rea.

Fynda Sneaky Steve på outletsverige.se

Produkterna från Sneaky Steve tillverkas i Portugal, där det finns en stor tradition av skotillverkning. Man använder fina material som håller länge. Skor från detta varumärke är väldigt populära och säljs runt om i världen. Hos oss på outletsverige.se finner man tusentals produkter av hög kvalitet från kända varumärken till bra priser. Här hittar du rabatter och erbjudanden konstant och med våra rabattkoder kan du få ännu bättre priser. Du kan även bevaka varumärken för att inte gå miste om fina produkter. Vår ambition är att erbjuda våra kunder nätets bästa online outlet med kläder, skor och accessoarer.