Stutterheim Herr Rea

289 Följer Stutterheim

Kategorier
Filter
Matchande produkter (8)
Sortera:

Billiga stutterheim

Stutterheim är märket för dig som gillar att se bra ut i alla väder. Deras handgjorda regnrockar är lika mycket trendiga modeplagg som funktionella regnkläder för blöta promenader. Hos oss hittar du deras snygga produkter till allra lägsta möjliga pris.

Stutterheim – kvalitet med känsla för detaljer

Stutterheim Raincoats är ett svenskt lyxmärke som grundades i Stockholm 2010. Ända sedan dess har företagets vision varit att skapa snygga och funktionella regn- och ytterkläder av allra högsta kvalitet. Alla plagg är handgjorda och karaktäriseras av enkelhet, funktionalitet och tidlös design. De finns i ett flertal olika modeller och en mängd olika färger. Företaget har på bara några år gått från att vara ett litet bolag med två anställda till att ha mer än 20 duktiga medarbetare. Dessa populära plagg syns inte ofta på rea, men hos oss kan du hitta dem till riktigt bra priser.

Lyxprodukt till reapris

När du letar efter lyxiga kläder som tål regnväder är Stutterheim ett perfekt val. Men eftersom alla deras regnrockar är handgjorda och håller en mycket hög kvalitet ligger de i det högre prissegmentet när det gäller regnkläder. Därför kan det vara en utmärkt idé att leta efter märket på en välsorterad outlet som Outletsverige.se. Hos oss hittar du massor av kända varumärken till reapris, eftersom vi söker igenom nätet varje dag för att hitta de lägsta priserna på alla produkter. Ett tips är att lägga in en bevakning på dina favoritprodukter, så får du ett meddelande så fort de har prissänkts.