Triwa Herr Rea

1924 Följer Triwa

Kategorier
Filter
Matchande produkter (13)
Sortera:

Billiga triwa

Varumärket TRIWA grundades 2007 och är en svenskt företag som designar och tillverkar klockor, solglasögon och armband. Självklart säljer de också klockarmband. Här kan såväl män som kvinnor hitta trendiga och stilrena accessoarer som kan komplettera en eller flera outfits.

TRIWA vill göra klockan till en stilsymbol

TRIWA står för Transforming the Industry of Watches vilket var precis vad grundarna ville. De kände att klockindustrin var för fokuserad på precision och status. Vad de istället ville åstadkomma var klockor som var moderna stilsymboler, något de åstadkom genom att kombinera skandinavisk enkelhet med klassiska silhuetter. Resultatet är moderna klockor som är snygga komplement till garderoben. Företaget utvidgade sin verksamhet genom att också börja designa och producera solglasögon och armband. För att spara pengar kan du passa på att köpa alla dina accessoarer när de är på rea och få pengar över till annat.

Välj bland ett stort utbud

Via oss kan du handla dina kläder och accessoarer på outlet. Eftersom vi har samlat alla butiker på en plats är utbudet stort så att du kan hitta både nya och gamla favoritmärken. Genom att jämföra priset och utbudet mellan butikerna kan du se till att du shoppar till bästa pris. Hos butikerna kan du hitta skor, plagg och annat till såväl herrar och damer som till barn. När du ändå är i farten kan du exempelvis passa på att kika på framtida presenter och julklappar till mycket förmånliga priser.