Outlets i Sverige.
Handla i butik eller online!

På Outletsverige hittar du alla outlets i Sverige på en plats. Hitta öppettider, adresser och utbud på en och samma plats.

Hitta outletbutik

Outlet i Sverige

På OutletSverige.se samlar vi Sveriges alla outlets på en karta, målet är att visa så mycket information som möjligt om varje outlet. För att filtrera ut butiker som säljer ett visst märke används vänstra menyn eller sökrutan över kartan. För att sortera ut outlets som har ett visst sortiment används högra menyn som även listar de butikerna som visas på kartan. Saknas en outlet som du varit på eller kanske arbetar på, lägg till outleten så visas butiken på kartan så fort informationen kontrollerats.

Online outlet

Glöm inte att spana in våran online outlet där vi samlat över 350 000 plagg från olika online klädbutiker, du sorterar enkelt ut kläderna efter kategori och/eller märke och kan se vilka plagg som är billigast eller mest nedsatta just nu. Sortiment och priser uppdateras ca 1 gång i veckan med data från webbshopparna.

Söktips

Tänk på att många outlets inte ligger centralt, det kan därför ge bättre resultat om du zoomar ut och letar på ett större område på kartan.

Tipsa om en outlet

Du kan rekommendera en outlet som du har varit på eller känner till så lägger vi till den på sidan. Har du uppdaterad information eller är du ansvarig för någon butik på sajten så skicka gärna ett mail om några uppgifter inte skulle stämma. Målet är att ha så uppdaterad information som möjligt.