Bobo choses rea barn

14 Följer Bobo choses

Kategorier
Filter
Matchande produkter (48)
Sortera:

Billiga bobo choses

Om du är ute efter stilfulla barnkläder av hög kvalitet är Bobo Choses det perfekta märket för dig. Företaget erbjuder ett brett sortiment av kläder, accessoarer, skor, inredning som är både snyggt och trendigt och alltid med en känsla för humor.

Bobo Choses - fina barnkläder som sticker ut

Varumärket Bobo Choses grundades 2008 i Barcelona. Idén var att tillverka barnplagg som fångar det passionerade och magiska uttryck som är karakteristiskt för barn. Märket har blivit en favorit i modevärlden och hyllas ofta av prestigefyllda magasin och professionella stylister. Man använder fina material av hög kvalitet som håller länge. Kläderna är originella, har ofta häftiga tryck och sticker därför ut från mängden. Alla kollektioner utgår från en berättelse med karaktärer och på detta sätt blir produkterna meningsfulla och unika. Nu kan du fynda plagg från detta märke på outlet.

Fynda Bobo Choses på outletsverige.se

Bobo Choses tar det sociala ansvaret på stort allvar och därför har man startat en en workshop-skola "Act Social" i Bangladesh, där kvinnor får möjlighet att utbilda sig inom textil. Idag säljs produkter från detta märke i över 30 länder. Varumärket är ett bevis på att kvalitet, kreativitet och social medvetenhet kan passa in i samma koncept. Barnkläder från Bobo Choses är inte överdrivet barnsliga, de har en snygg design och en fin passform. På outletsverige.se finner du tusentals produkter av hög kvalitet till låga priser. Hos oss hittar du kollektioner ständigt på rea.