Boy london rea barn

0 Följer Boy london

Kategorier
Filter
Matchande produkter (13)
Sortera:

Billiga boy london

Boy london, en klädstil med insperation från hip hop, pop, punk och goth. Några av de kändisar som gjorde kläderna populära var bland annat goth bandet Specimen, Pet Shop Boys, Boy George med mera. Det var året 1976 som Stephane Raynor skapade denna klädstil som uttrycker det mystiska underjordiska och den överjordiska hungern att få visa upp sin musikstil.

boy london - kläder för musikälskaren

Här kan du hitta rutiga shirts i 100% bomull med tryck på ryggen. Punk älskaren kanske lockas av rocken i bomull och ett par skor i läder med gummisula. Kepsar till Hip Hop fans med trycket BOY. Klänningar som ger den magiska och mystiska mörka känslan för tjejen som gillar ghot. Du kan även hitta tuffa joggers för den yngre generationen i olika färger och tryck med två fickor i 100% bomull. Leggings med rand på sidan, olika tryck och färger för tjejer oavsett musikstil. Du kan även hitta badshorts, bikinis och baddräkter här. Boy london har säkert något för dig och glöm inte att titta in på outlet.

Redo för pop konserten?

Boy londons kläder kan användas när som helt på dygnet och i stort sett var som helst. I dag ser man många som klär sig i samma stil som den musik de gillar. Att visa upp vad man gillar inger respekt och något man inte ska skämmas för. Varför bara använda den stora t-shirten när du är ute och åker på din bräda, när du lika väl kan använda den när du åker till farmor och farfar. Kläder köps för att användas oavsett om de är köpta på rea eller inte. Barnkläder ska vara något som barnen tycker om och dessutom vara sköna att bära.