Done by deer rea barn

5 Följer Done by deer

Kategorier
Filter
Matchande produkter (8)
Sortera:

Billiga done by deer

Danska Done By Deer startade 2014 med att skapa sina unika barnprodukter, möbler och inredningsdetaljer. Märket blev genast en succé och varorna bokstavligen flög ur hyllorna både i butik som online. Märket har en unik grafisk stil som tilltalar de moderna föräldrarna.

Done by Deer för moderna hem

De enkla, vackra och grafiskt designade varorna från Done by Deer tilltalar de flesta tack vare sin geniala och stilrena utformning. Formspråket är mjukt och man har valt att satsa på ljuva pasteller samt basfärger så som svart och vitt. De roliga fantasifulla figurerna har blivit synonyma med märket och återfinns på deras tallrikar, bestick, lakan, kuddar, leksaker med mera. Kollektionerna andas dansk design och du kan välja mellan massor av produkter från märket i vår outlet. Det finns något för alla, både till nyfödda bebisar och lite äldre barn.

Förgyll vardagen med Done By Deer

Letar du efter bra förvaring till alla barnkläder som ligger här och var, eller vill du fynda snygga barnrumsmöbler på rea? Då har du hamnat rätt. Hos oss på outletsverige.se hittar du massor av varor från kända märken så som Done By Deer till förmånliga priser. Oavsett om det är dags att inreda barnkammaren inför den nya familjemedlemmens ankomst, eller bara pigga upp det redan inredda barnrummet, så finner du något som passar från Done By Deer. Förgyll vardagen med roliga tallrikar, muggar, bestick och haklappar, eller skaffa presenterna för kommande festligheter. Allt finns hos Done By Deer!