Emma och malena rea barn

23 Följer Emma och malena

Kategorier
Filter
Matchande produkter (55)
Sortera:

Billiga emma och malena

Om du är ute efter fina barnkläder av hög kvalitet så är Emma och Malena det perfekta märket för dig. I kollektionerna finner man plagg inspirerade från det stora blå, marinblått och vitt är signumfärger tillsammans med olika säsongsfärger som förknippas med havet.

Emma och Malena - barnkläder med en marin touch

Varumärket Emma och Malena grundades år 2004 av vännerna Malena Ostwald och Emma Landström. Allt startade med att de fick ta över en fiskebod i Bohuslän och idén om det egna märket blev verklighet. De har sedan dess skapat kläder inspirerade från västkustens fiskarsamhällen. Syftet är att ta fram tidlösa plagg för barn och vuxna med klassiska former och med en marin touch. Man använder fina och hållbara material, främst bomull och kläderna tillverkas omsorgsfullt i Sverige, Portugal och Indien. Nu kan du fynda dessa plagg på outlet hos oss på outletsverige.se.

Handla Emma och Malena på rea och outlet

Idag driver vännerna egna butiker och deras produkter säljs runt om i världen. Plaggen kan bäras både till vardags och till fest. Ankare, makrill, krabbor och mycket annat som finns på västkusten hittar man på dessa plagg. I fokus står alltid hållbart tänkande och kvalitet. Hos oss på outletsverige.se finner du allt från barnkläder till inredning och du handlar alltid på rea. Med våra rabattkoder kan du få ännu lägre priser. Du hittar tusentals produkter av hög kvalitet från kända varumärken. Vårt mål är att erbjuda våra kunder nätets bästa outlet.