Ergobaby rea barn

221 Följer Ergobaby

Kategorier
Filter
Matchande produkter (37)
Sortera:

Billiga ergobaby

När det lilla barnet är nyfött vill det ha närhet och känna trygghet. Därför är Ergobaby ett märke som kan vara klokt att lägga på minnet. Märket skapar bärselar och swaddlers samt amningskuddar som är anpassade för barnets första tid och den viktiga anknytningsperioden.

Ergobaby bärselar och swaddlers

Att använda en bärsele är ett fantastiskt bra sätt att hålla ditt barn nära medan du samtidigt har händerna fria att göra annat. Oavsett om du ska ut på promenad, vill laga mat, vika tvätt eller bara vagga ditt barn till sömns, är en bärsele oumbärlig. Ergobaby skapar bärselar med spädbarnsinlägg, så att man kan använda produkterna redan från födseln. Bärselarna stödjer barnet på rätt sätt, samtidigt som det alltid sitter i en ergonomisk position. I Vår outlet hittar du förutom bärselarna, även swaddlers, som ger barnet en känsla av trygghet när det är dags att sova.

Från nyfödd upp till 20 kg

Ergobabys bärselar kan du använda från nyfödd ända upp tills barnet är 20 kg. Du kan därmed använda bärselen länge. Du hittar alla amningskuddar, bärselar och swaddlers från detta märke på rea hos oss på outletsverige.se. Vi har ett brett utbud av barnkläder och barnprodukter, så att du kan hitta allt du behöver. Med massor av välkända märken samlade på en och samma sida kan du spara både tid och pengar genom att handla hos oss! Ergobabys prisbelönta produkter kommer att förenkla din vardag med ditt barn, så att både du och barnet blir nöjda.