Geggamoja rea barn

19 Följer Geggamoja

Kategorier
Filter
Matchande produkter (132)
Sortera:

Billiga geggamoja

Om du är ute efter vackra och praktiska barnkläder är Geggamoja det perfekta märket för dig. I kollektionerna finner man bland annat skalkläder, bodies, mössor, vantar och overaller. Enkla och roliga detaljer ger det där lilla extra som gör plaggen unika.

Geggamoja - ekologiska barnkläder

Geggamoja är ett svenskt varumärke som grundades år 2006. Det är ett familjeföretag som består av två systrar som har som mål att skapa kläder som de själva tycker om att se sina barn bära. Man skapar barnkläder som är vackra, sköna och praktiska och passar både till vardags och till fest. Plaggen tillverkas till stor del av material i GOTS- och ekologisk- certifierad bomull. Mjuka material som college, trikå och velour gör detta märke till barnens och föräldrarnas favorit. Nu kan du handla barnkläder från detta märke på outlet hos oss på outletsverige.se.

Fynda kläder från Geggamoja till bra priser

Vad som gör Geggamoja så populärt är balansen mellan funktionalitet och design och deras stora utbud av kläder och accessoarer. Detta innebär att enkelt kan sätta ihop en outfit som gör att dina barn både är varma och välklädda. Om man vill kan man komplettera outfitten med olika accessoarer. Man har fokuserat på färgglada motiv. Flera av modellerna passar alla barn, både pojkar och flickor. På outletsverige.se finner du kläder för vuxna, barnkläder och accessoarer till rea - priser. Vi håller koll på när butikerna rear ut sina kollektioner, du finner ständigt rabatter och nya erbjudanden.