Kavat rea barn

107 Följer Kavat

Kategorier
Filter
Matchande produkter (205)
Sortera:

Billiga kavat

Kavat håller barnfötter glada och torra sedan år 1945. Dessa slitstarka skor har sedan starten tillverkats på den lilla fabriken i Kumla, där man även har en butik med fabriksförsäljning. Företaget drivs fortfarande av samma familj, nu i fjärde generationen.

Kavat står för kvalitet

Kavat som märke är förknippat med kvalitet om man frågar småbarnsföräldrar runt om i landet. Skorna tillverkas än idag för hand och är skickligt skapade för att ge det stöd och fotriktighet som små barns fötter kräver av en vardagssko. De slitstarka materialen är noggrant utvalda och märket har inte mindre än 50 modeller som stolt bär EU:s Ecolabel. Märket brinner för en hållbar utveckling och produktion, och detta tar man nu med sig även fast produktionstakten växer. I vår outlet kan du hitta dessa underbara skor för dina barn.

Torra och glada fötter

Under kategorin barnkläder hittar du accessoarer och skor från kända varumärken, som Kavat på rea. Varför inte köpa de allra första lära gå skorna från märket, så som så många andra har gjort under årens gång, eller ett par snygga och fotriktiga Edsbro-skor som blivit en riktig klassiker i sanna Kavat anda. Modellerna är många, alla designade för bästa komfort och ett genuint hantverkskunnande. Med ett par Kavat skor på fötterna kommer dina barn att leka länge och alltid ha bekväma skor som håller de små fötterna glada och torra.