Littlephant rea barn

6 Följer Littlephant

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga littlephant

Det svenska märket Littlephant erbjuder en rolig, kreativ, smart och inspirerande design för dina barn och ditt hem. Produkterna är designade med ett grafiskt och lekfullt uttryck i fokus. Det är även viktigt för detta märke att funktion och form går hand i hand och att skapa en värld där fantasin aldrig tar slut.

Littlephant erbjuder färgglada och lekfulla designer

Det svenska märket Littlephant grundades av illustratören Camilla Lundsten år 2012. Barnböckerna om Lillefant släpptes år 2010 vilket var grunden till hela idén om ett märke som inspirerar barn som vuxna till att släppa fram sin kreativa sida. Idag har Lillefant fått sällskap av en rad andra figurer och mönster för att hjälpa till att skapa en magisk värld du kan hitta dig försvunnen i timmar i. Dessutom kan du spara pengar om du väljer att handla produkter från detta märke i vårat outlet tack vare rea på upp till 70%!

Perfekt till barnfamiljer som vill vara extra kreativa

Barnkläder kan i många fall vara mycket dyra men hos oss kan du hitta kläder från Lilttlephant och andra kända märken till rea priser. I sortimentet hittar du populära skötväskor, kuddar och framförallt kläder. Alla produkter är tillverkade av högkvalitets-material och de är endast producerade i fabriker som uppfyller Littlephants höga krav. För detta märke är det mycket viktigt att vi tar hand om varandra och om världen runt omkring oss och det är därför en del av vinsten går till välgörenhet. Medan du handlar kreativa och roliga kläder till dina barn kan du alltså hjälpa till att göra världen till en bättre plats!