Name it rea barn

20 Följer Name it

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1216)
Sortera:

Billiga name it

Om du är ute efter trendiga och bekväma barnkläder av hög kvalitet är Name it det rätta märket för dig. I kollektionerna finner man bland annat söta klänningar, kjolar, tröjor, byxor och skjortor. I det stora utbudet hittar man även läckra accessoarer som man kan matcha till kläderna.

Name it - vackra barnkläder av fina material

Varumärket Name it grundades år 1986 och tillhör företaget Bestseller där flera kända varumärken ingår. Detta märke har gjort det möjligt för småbarn att också kunna använda trendiga och vackra, söta kläder. Plaggen är tillverkade av fina material av hög kvalitet. Man följer den skandinaviska stilen och satsar på mönster och olika färger. Många av deras modeller känner vi i Norden igen sedan tidigare år, exempelvis rutiga och randiga klänningar som för tankarna till Bullerbyn. I kollektionerna finner man både klassiska och moderna plagg. Nu kan du fynda dessa plagg på outlet.

Fynda kläder från Name it till låga priser

Fokus för Name it ligger på kvalitet och oftast använder man naturmaterial som ull och bomull. Alla kläder är PVC-fria. Ett annat material som används ofta är denim som är slitstarkt och snyggt. Kläderna är förutom snygga och trendiga även bekväma. Med kläder från detta märke kan man fylla hela syskonskarans garderober med plagg för förskolan, skolan och för utomhusaktiviteter under alla årstider. Kläderna från Name it är prisvänliga och är en bra investering. På outletsverige.se finner du allt från barnkläder till inredning och hos oss kan du handla på rea.