Teddykompaniet rea barn

1 Följer Teddykompaniet

Kategorier
Filter
Matchande produkter (10)
Sortera:

Billiga teddykompaniet

Teddykompaniet tillverkar mjukisdjur och olika babyprodukter som napphållare, skallror och speldosor. Man finner även böcker för små och stora barn. Produkterna har en unik design och tillverkas av fina material av hög kvalitet, vilket innebär att de håller i flera år.

Teddykompaniet - barnens mjuka vänner

Varumärket Teddykompaniet grundades för nästan 30 år sedan av Raili Norling. Hon ville ta fram nallar som inte fanns och med hjälp av sin dotter gjorde de en resa till Kina och med sig hade de skisser och idéer. Detta var början till företaget. Idag är även sonen en del av verksamheten och tillsammans utvecklar de alla sina produkter. Företaget ställer höga krav på sina leverantörer, vilket betyder att man alltid skapar produkter av hög kvalitet som håller i många år. Nu kan du handla produkter från detta märke på outlet hos oss på outletsverige.se.

Handla produkter från Teddykompaniet till fyndpriser

Teddykompaniets produkter håller hög standard och kan lekas med i många år både av stora och små. Idag säljs produkter från detta märke runt om i världen. Sedan några år tillbaka samarbetar företaget med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som arbetar för att miljön inom sjukhuset ska göra barnens vistelse lättare och påskynda deras tillfrisknande. Hos oss på outletsverige.se finner du tusentals produkter från kända varumärken och hos oss handlar du alltid på rea. Vår ambition är att erbjuda nätets bästa outlet med kläder för vuxna, barnkläder, skor, accessoarer och inredning.