The brand rea barn

34 Följer The brand

Kategorier
Filter
Matchande produkter (126)
Sortera:

Billiga the brand

Det svenska barnklädesmärket The Brand skapades av makarna Brandström som ville tillföra liv och fantasi till den annars rätt homogena barnklädesindustrin. Tillsammans skapade de märket och succén var ett faktum. Länge har detta fantasifulla barnklädesmärke endast sålts exklusivt av en näthandlare, men nu har vi nöjet att kunna erbjuda dessa fantastiska plagg hos oss på outletstore.se.

Djurmotiv och volanger hos The Brand

The Brand kännetecknas av starka färger, djärva motiv och inte minst volanger. Deras Flounce-plagg har blivit nutida klassiker bland de som är intresserade av barnmode och när en ny kollektion släpps säljs den slut snabbt. Hos oss kan du hitta dessa underbara plagg i vår stora outlet där du kan snappa upp de bästa och snyggaste produkterna från detta populära märke. Kanske en Onesie till minstingen, en klänning eller cool huvtröja till småbarnen, eller en bekväm och trendig bomberjacka till tonåringen? Plaggen finns för alla trendsäkra barn mellan 0-14 år.

Lekfullhet och stil för vardagsbruk

Hitta dina trendiga barnkläder från The Brand hos oss på outletsverige.se, alltid på rea! Med The Brands stilsäkra plagg kommer du att föra en unik och djärv stil till ditt barns garderob utan att tumma på kvalitet eller slitstyrka. De flesta plaggen tillverkas av bomull och tål dagens alla aktiviteter. Barn ska vara barn och denna tanke återspeglas i märkets minst sagt coola och lekfulla stil. Plaggen är bekväma att bära och är skapade för lek och rörelse. Kända svenskar har även satt sina namn på märkets plagg, och du kan hitta kollektioner från både Henrik Lundqvist och Laila Bagge.