Abecita Rea & Outlet

3401 Följer Abecita

Kategorier
Filter
Matchande produkter (55)
Sortera:

Billiga abecita

Abecita bad- och underkläder som är feminina, sköna och med perfekt passform hittar du hos outletsverige.se. Du som vill ha kvalitet men till ett bra pris bör besöka oss. Här finner du många kända märken och alla butiker är samlade på en och samma plats.

Abecita bad- och underkläder är feminina och bekväma

Företaget AB Corsettindustri grundades redan 1932 och tillverkade då korsetter, strumphållare och och bysthållare. Namnet Abecita tog man år 1954. Redan från början kännetecknades företaget av sin innovativa design som man kunde se prov på år 1972. Då tillverkades en bh som kom att kallas "det lilla undret". Av två strumphälar i crepenylon som syddes ihop föddes deras bh. Företaget kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och passform. Att låta kvinnors behov styra sortimentet gör att både underkläder och badkläder är bekväma, feminina och funktionella. Hos outletsverige.se hittar du deras produkter på rea, året runt!

Rea på kvalitetsprodukter

Underkläderna vara sköna att bära tillsammans med dina vanliga kläder. Om de inte sitter bra eller är obekväma kan de i stort sett förstöra en hel dag. Du som bara nöjer dig med det bästa bör besöka vår outlet och Abecita för att hitta bad- och underkläder på rea upp till 70%. På utlandsresan kommer du helt säkert att behöva flera olika bikini eller baddräkter så varför inte köpa två-tre stycken när de är så billiga? Hos outletsverige.se hittar du ett stort utbud och eftersom flera kvalitetsbutiker samlas på samma plats kan du både jämföra och inspireras.