Apair Rea & Outlet

872 Följer Apair

Kategorier
Filter
Matchande produkter (28)
Sortera:

Billiga apair

Vill man vara fin får man lida pin är ett känt uttryck, och när det gäller skor stämmer det tyvärr väldigt ofta – fina och lyxiga skor är inte alltid de mest fotriktiga. Men Apair kombinerar på ett elegant sätt det senaste skomodet med både kvalitet och komfort. De säljer handgjorda kvalitetsskor, tillverkade av de bästa formgivarna i branschen.

Apair - dansk design och kvalitet

Apair är ett danskt varumärke som har sitt ursprung i Köpenhamn 1995. Sedan dess har varumärket blomstrat både i Danmark och internationellt. Man startade med två Köpenhamnsbaserade butiker, och sedan kom även den lyxiga skokollektionen med samma namn. Varumärket saluför allt från eleganta skor med stilettklackar till stövletter, kängor, sneakers och sandaler. Det är två danska kvinnor med mer än 20 års erfarenhet som står för designen, och själva produktionen föregår sedan i Italien av några av de bästa hantverkarna i världen. Här köper du deras skor på rea - ofta till halva priset!

Märkesskor till halva priset!

Skor är kanske en av de viktigaste detaljerna när man ska välja sin outfit, och Apair ger dig precis det du behöver för att dina kläder ska framhävas på bästa sätt oavsett situation. Enligt grundaren Lise Freiesleben Hjort så är syftet "att göra skor som är perfekta för modemedvetna urbana kvinnor, utan att äventyra kvalitet och komfort". I vår outlet köper du skor från Apair för upp till 50% av rekommenderat pris! Skorna håller hög kvalitet, de är vackra samtidigt som de är enkla och alla par är handgjorda i Italien.