Bud to rose Rea & Outlet

1496 Följer Bud to rose

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1)
Sortera:

Billiga bud to rose

I kollektionerna från Bud to Rose hittar man smycken och accessoarer från det klassiskt vackra till det lite mer lekfulla. Smyckena passar till alla smaker och tillfällen. Detta varumärke firar individualitet och omfamnar motsatser och kontraster i allt genom valet av texturer, material och former.

Bud to rose - unika smycken och accessoarer

Bud to Rose grundades år 2006 av Diddi Camilla Nihlén. Visionen var att leverera moderiktiga accessoarer och smycken för den trendiga kvinnan. Varje produkt är unikt utformad och många av smyckena ger en personlig touch. Produkterna pryds ofta av små detaljer som ger smycket en unik prägel och smyckena fungerar lika bra till vardags som till fest. Istället för smycken som går sönder och som måste bytas ut ofta kan du bära högkvalitativa smycken och accessoarer som håller länge från detta varumärke. Det bästa av allt är att du kan handla på rea.

Bud to Rose skapar personliga smycken

Skaparen bakom Bud to Rose hyllar individualitet och syftet är att du ska hitta produkter som känns rätt. Smyckena kombinerar olika material som metall, läder, stenar och glaspärlor som resulterar i härliga och feminina smycken. Hos oss på Outletsverige.se hittar du ständigt rabatter och nya erbjudanden och vi har även koll på när butikerna rear ut sina kollektioner. Du kan bevaka varumärket, på detta sätt går du inte miste om fina smycken från Bud to Rose. Målet är att ge våra kunder nätets bästa online outlet med kläder och accessoarer.