Burton Rea & Outlet

2050 Följer Burton

Kategorier
Filter
Matchande produkter (8)
Sortera:

Billiga burton

Ett stilrent märke som följer det brittiska modet. Kläder som ser riktigt ”smart” ut som man skulle sagt i England. Brukar du följa brittiska modebloggare och vill följa den stilen? Då är detta märket för dig. Hos Burton hittar du allt från kostymer och kavajer till badkläder för honom i hög kvalitet.

Fånga den klassiskt brittiska stilen med Burton

Märket hade sin start redan 1903 med den första fabriken i England startad av artonåriga Sir Montague Burton. Han hade en stark etik och tyckte att ”bra kläder utvecklar en mans självrespekt”. De började genom att sy upp kostymer av hög kvalitet till rimliga priser. Det är något de gör även idag även om de definitivt har breddat sitt sortiment, ökat antalet fabriker och nått ut på den mer världsvida marknaden. Handla helt enkelt dina skor och din cardigan av märket på rea för att se ut som att du nyss klivit ut ur din brittiska favoritserie.

Bra kvalitet till bra pris

Vem gillar inte rea? Att höra 'halv priset' på olika kläder och skor får många att le och rusa till butikerna. Hos outletsverige.se så behöver du inte göra det utan det räcket med att bara logga in på en hemsida och njuta av bra priser genom outlet på hundratals märken. Och inte vilka märken som helst utan kvalitetsmärken som Calvin Klein, Felippa K och Burton såklart. Så passa på att shoppa dina favoritmärken till bästa pris med alla butiker på en och samma plats! Satsa på hög kvalitet till ett bra pris helt enkelt.