Dale of norway Rea & Outlet

2031 Följer Dale of norway

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga dale of norway

Varumärket Dale of Norway är en av de ledande tillverkarna av stickade plagg. Genom generationer har man utvecklat och tillverkat nya typer av ull och garn. Kollektionerna av plaggen är designade med olika garntyper, allt från den varmaste ullen till supermjuk och lätt merinoull.

Dale of norway - stickade plagg med tradition

I den lilla byn Dale som ligger mellan branta fjäll grundades varumärket Dale of Norway 1879. Här i byn fanns sedan länge en tradition att sticka med den fina ullen som gick lätt att få tag i här. Sedan dess har företaget utvecklats och i dag kan man erbjuda en lång rad av imponerande designer. Den enastående kvaliteten på de stickade plaggen är välkänd över hela världen. Vi på outletsverige.se är stolta över att kunna erbjuda de stickade plaggen på rea. Företaget erbjuder sportiga, snygga kläder som passar lika bra för norska landslaget i skidor som till dig som vill ha en skön och modern poncho.

100% ull av högsta kvalitet

Med stickade plagg i den skönaste ull av högsta kvalitet känner du dig både snygg och varm såväl i stan som på skidturen. Endast 100% ull används och den är både miljö- och naturvänlig samt hållbar. Dale of Norway använder sig både av gamla traditionella norska mönster och modernare designer. Du finner mössor, tröjor och koftor både för damer, herrar och barn. Genom att köpa dina kläder från vår outlet gör du stora besparingar. Många av plaggen erbjuds till kraftigt nedsatta priser och eftersom flera butiker är samlade på samma plats hittar du lätt dina favoritmärken och kan även hitta nya.