Decadent Rea & Outlet

1040 Följer Decadent

Kategorier
Filter
Matchande produkter (10)
Sortera:

Billiga decadent

Kärnan i märket Decadent är en klassisk och tidlös modell och design. Dessa väskor finns i många olika färger och läderegenskaper för att se till att den passar för dig och dina behov. De följer aldrig trenden utan tar inspiration från dem och gör sedan sin egna klassiska twist av den nuvarande trenden.

Stilrena väskor hos Decadent

Decadent är ett oberoende företag grundat i Köpenhamn, Danmark år 2005. Bakom varumärket är Karina Mundt Holst som numera är ägare och kreativ chef på företaget. Efter att hon blev kär i sin mors gamla väska från 70-talet bestämde hon sig för att skapa sitt egna varumärke. Hon bestämde sig för att omdesigna den och namngav den slutliga produkten till 'Arbetsväskan'. Idag är detta en ikonisk Decadent-väska och alla stilar inom detta märke utgår numera ifrån denna stil. På vår outlet kan du köpa väskor från detta märke till rea.

Köp stilrena och klassiska väskor till reapris

Decadent skapar väskor för kvinnor i alla åldrar och för alla möjliga olika syften. De ser lika bra ut till en vardaglig outfit som till en galaklänning och är alltid skapade med hög kvalité. Vi erbjuder ett stort outlet där du kan hitta dina favoritmärken likväl som nya märken till stora reapriser. Vi kan erbjuda över 5000 olika märken som erbjuder allt från kläder till accessoarer. Eftersom vi finns på internet kan du handla från ditt egna vardagsrum vilket betyder att du slipper köerna till både provrummen och kassorna vilket sparar dig både tid och pengar!