Edblad Rea & Outlet

4550 Följer Edblad

Kategorier
Filter
Matchande produkter (5)
Sortera:

Billiga edblad

Edblad har funnits i ett drygt decennium, och har under denna tid växt från en liten affär med smycken till ett stort företag med både kläder, smycken och inredning. Deras stil är tidlös och vacker, och tillsammans med företagets etiska tänkande är det svårt att inte älska dem.

Vardagslyx och tidlös design med Edblad

Hans och Cathrine Edblad startade 2006 detta svenska märke som de gav samma namn som de själva har. I början handlade det om en liten butik där de sålde egendesignade smycken, men företaget växte snart. Idag har de över 800 återförsäljare i ett tiotal länder och utbudet har breddats till att inkludera även kläder och heminredning. Deras design är klassisk och tidlös, och både kläder och smycken är enkla att mixa och matcha. De strävar efter att erbjuda sina kunder vackra saker och vardagslyx. Samtidigt värnar de om miljö och människor och samarbetar med flera hjälporganisationer. Hos oss på Outletsverige.se har vi dem såklart på rea.

Bara bra erbjudanden

Vi på Outletsverige.se bestämde oss för att göra det så enkelt som möjligt för dig att shoppa. Vi samlar varje dag ihop de lägsta priserna och bästa erbjudandena så att du slipper leta efter dem. I vår outlet har vi Edblads vackra design, och över 50 andra märken. Eftersom vi alltid har öppet så kan du handla hos oss när du vill, och i lugn och ro leta igenom alla våra kläder, skor och accessoarer. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta dina nya favoritplagg hos oss.