Heidi klum intimates Rea & Outlet

1767 Följer Heidi klum intimates

Kategorier
Filter
Matchande produkter (28)
Sortera:

Billiga heidi klum intimates

Heidi Klum behöver knappast någon närmare presentation. Hon rör sig inom flera områden både som modell, tv-stjärna och nu även designer. Heidi Klum Intimates är hennes egen kollektion av underkläder. Du hittar dem här på rea hos oss på outletsverige.se

Heidi Klum Intimates

Heidi Klum är supermodellen som har haft en fantastisk karriär även vid sidan av catwalken. Skådespelerska, programledare och entreprenör är bara några av hennes bedrifter. Tillsammans med Bendon Group har hon lanserat sin egen kollektion av underkläder - Heidi Klum Intimates. Enligt Heidi själv är visionen att kvinnor överallt ska få känna sig sexiga och självsäkra när de bär hennes kollektion. Här hittar du vackra, kvinnliga spetsar, sköna och sofistikerade sovkläder och även badkläder på rea. Det finns allt från vardagliga underkläder i skön bomull till skira spetsar som passar till speciella tillfällen.

Underkläder för alla tillfällen

Heidi Klum Intimates tar dig med på din resa genom livet. Bekväma material för vardagen, skira spetsar till den där speciella träffen, bröllopskollektion, amningsbehåar och underkläder för extra stöd och lyft. Var du än befinner dig i livet så finns det underkläder här för dig i vår outlet. Du kan gratis skapa en profil här på outletsverige.se och spara de kläder du gillar. När priset sänks meddelar vi dig detta så att du alltid kan räkna med det bästa priset. Vi har många anslutna butiker för att du ska slippa leta.