Marimekko Rea & Outlet

5051 Följer Marimekko

Kategorier
Filter
Matchande produkter (79)
Sortera:

Billiga marimekko

Söker du kläder som både är klassiska, moderna, tidlösa och som ger dig ett leende på läpparna ska du absolut spana in märket Marimekko. Deras plagg har burits av några av världens mest kända kvinnor och deras mönster används inte bara på kläder och accessoarer utan även till porslin och hemtextilier.

Retro men alltid modernt med kläder från Marimekko

Marimekko är ett finskt märke som grundades 1951 och är kända för sina färgstarka och fantastiska mönster. Designen är populär över hela världen och det internationella genombrottet kom på 60-talet när kläderna visades i flera välkända tidningar som Vogue och Elle. De fick även otroligt bra reklam av Jackie Kennedy som ofta syntes på löpsedlarna i deras kreationer, hon var dåtidens stora stilsättare och modeikon. Ett av deras mest populära mönster är Unikko, som föreställer vallmoblommor, som designades redan 1964. Det är det som är så fascinerande med Marimekkos mönster, trots att de är retro känns de alltid moderna och du kan köpa deras tidlösa kläder till rea på outletsverige.se.

Köp klassiker från Marimekko billigt

Marimekkos härliga mönster hittar du på allt från sockor till klänningar. När du vill köpa kläder från Marimekko så titta alltid in hos oss på Outletsverige.se först. Vi listar alla de butiker som har rea och på så vis hittar du plaggen till låga priser. Är du på jakt efter ett särskilt plagg kan du sätta det på bevakning så får du ett meddelande när någon butik sänker priset. Du köper dina varor från den ordinarie butiken men vi på Outletsverige.se guidar dig till nätets bästa outlet och de billigaste priserna online.