Masai Rea & Outlet

1057 Följer Masai

Kategorier
Filter
Matchande produkter (496)
Sortera:

Billiga masai

Välkommen in till Masai - märket för moderiktiga kvinnor med känsla för både stil och kvalitet. Fantastiska tyger bildar basen i sinnrikt designade kläder med spännande detaljer och både skräddade och luftiga modeller. Kombinera kläder i vackra färgskalor i en oändlig mängd stilrena outfits.

Masai -för den modernt avslappnade stilen

Masai Clothing Company grundades så sent som 1992. och har vuxit lavinartat sedan dess. Idag säljs märket i fler än 1300 oberoende varuhus och butiker, samt i över 30 egna konceptbutiker, vilket säger en hel del om dess popularitet. Kläderna har en avslappnad och spännande stil som blandar små och stora mönster, rena och blandade färger samt egen design till ett personligt uttryck. Tunikor, klänningar, vida byxor, tights, kjolar och linnen blandas lager på lager, med fördel även med svepande sjalar och smycken. I det sköna sortimentet vi har på rea finns kläder för olika passform så alla kan hitta sin egen personliga favorit. .

Bästa märkeskläder på outlet online

Vill du försäkra dig om att få bra kläder med god passform och kvalitet, som Masai, behöver du inte gå runt i affärer och prova. Vi har ett stort sortiment av både dessa och andra märkesvaror i vår outlet. Leta efter rätt plagg med hjälp av vårt sorteringsverktyg, där du anger storlek och märke och får en lista på alla härliga plagg. Välj det bästa, och vill du göra en prisbevakning lämnar du oss bara din e-post så sköter vi resten. Hos oss på outletsverige.se får du både det bästa sortimentet och perfekt service.