Mjus Rea & Outlet

911 Följer Mjus

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga mjus

Vardagselegans och kvalitet för dig som önskar dig hållbara skor att promenera i länge! Mjus produkter har en rå skönhet och omsorgsfullt uttänkta detaljer, skapade i mötet mellan klassiskt italienskt hantverk och en modern internationell storstadsanda. Detta är skor som på ett genialt sätt förenar estetik och komfort!

Mjus - eleganta skor av hög kvalitet

Mjus är en del av det italienska företaget Olip Italia som grundades 1972 av Piero Oliosi, som har sitt ursprung i norra Italien. Det är fortfarande ett familjeföretag där man drivs av en passion för tillverkning av kvalitetsskor. Numera står ett internationellt team av engagerade designers och hantverkare bakom tillverkningen av de högkvalitativa skorna och accessoarerna som har en sofistikerad, urban stil och på ett genialt vis lyckas kombinera råhet med elegans. Märket erbjuder ett varierat sortiment, från eleganta lågskor till mer robusta kängor i såväl dova som starkare färger, och även väskor. Nu kan du handla dessa kvalitetsprodukter på rea hos oss!

Det bästa urvalet av kvalitetsprodukter

Hos Mjus hittar du ett exklusivt sortiment av lågskor, sneakers och kängor i märkets egen råa och samtidigt eleganta stil. Här står kunden i centrum, och man vill tillverka sköna skor som älskas av dig som använder dem! För dig som vill vara elegant och professionell med en unik touch, finns här ett sofistikerat urval av skor och väskor i naturnära färgskalor för både kvinnor och män. Mjus använder alltid noggrant utvalt italienskt kvalitetsläder, vilket ger hållbara och bekväma skor som du kan promenera i länge. I vår outlet strävar vi alltid efter att ge dig det allra bästa urvalet av kläder, skor och accessoarer till ett lägre pris!