Motel Rea & Outlet

916 Följer Motel

Kategorier
Filter
Matchande produkter (55)
Sortera:

Billiga motel

Idén till klädmärket Motel uppkom under en bilresa genom USA då grundarna blev inspirerade av indie och vintage. Väl tillbaka i England etablerade de märket och tog snabbt plats som en ledande aktör i modeindustrin med sin trendsäkra mix av gammalt och nytt.

Motel är en blandning av vintage och bohemiskt.

Ända sedan 90-talet har ett plagg från Motel gett sin användare en lekfull samtidigt kaxig look. Företagets ambition är att skapa de mest trendiga och eftertraktade stilarna för den självständiga, unga tjejen. Du hittar allt från glittriga toppar och klänningar i ljusa pasteller till fransar och klara kulörer. Dessa passar utmärkt till festliga tillfällen men även till vardags för den som har rätta attityden och självförtroendet. Kombinera med mer färg och mönster eller till ett par svarta jeans beroende på vilket humör du är på. Nu kan du handla dessa och mycket mer på rea hos Outletsverige.se.

Kaxig vardagslook eller unika plagg till fest

Outlet kläder är det ultimata valet för den medvetna shopparen. Inte bara handlar du snabbt, smidigt och enkelt online, oftast finns det även ett större sortiment hos e-butikerna. Och självklart är priset en viktig faktor när man kan handla de hetaste trenderna till superbilliga priser. Just nu finns Motel på Outletsverige.se vilket har blivit ett hett märke i Sverige bland unga och passar perfekt till både vardags och fest. Tack vare den unika stilen kan man matcha fritt utefter hur man känner sig eller vilket typ av event man ska på. Men kom ihåg att Motel även funkar som en kaxig och snygg vardagslook.