Olivia burton Rea & Outlet

743 Följer Olivia burton

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga olivia burton

I hjärtat av London skapar Olivia Burton klockor och smycken i en detaljrik och personlig stil. Varumärkets produkter älskas av dess kunder över hela världen. Nu kan du hitta ett urval av dem hos outletsverige.se till priser du bara drömt om tidigare.

Olivia Burton - trendig vintage

Varumärket Olivia Burton föddes 2012 då väninnorna Jemma och Lesa inte kunde hitta klockor de tyckte om. En källa till deras inspiration var Lesas faster som gav dem sitt fulla stöd. Hennes namn fick även bli varumärkets namn. Klockornas kombination av trend och vintage väckte mycket positiva reaktioner och deras kollektion sålde snabbt slut. Klockorna är kvinnliga, tidlösa och har personlighet. Varannan månad kommer de ut med en ny kollektion och det svåra är att välja vilken klocka man vill ha. Hos outletsverige.se hittar du dem på rea och behöver inte välja utan du kan köpa både två och tre stycken.

Många kända varumärken på samma plats

Faller du lätt för retrostil och gärna vill ha både klockor och smycken som sticker ut lite är Olivia Burton märket för dig. Med en härlig detaljrikedom och dess originella designer har märket redan kultförklarats trots att det är ganska nytt på marknaden. Använder du vintage kläder är en klocka som matchar nästan ett måste. När du handlar från vår outlet hittar du produkter från detta märke och många andra till fantastiska priser. Eftersom många butiker är samlade under ett och samma tak hos outletsverige.se kan du kosta på dig lite mer.