Patrizia pepe Rea & Outlet

825 Följer Patrizia pepe

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga patrizia pepe

Märket är skapat av Claudio Orrea och hans fru Patrizia Pepe som har en sensuell, dynamisk, elegant och rockig stil med noggrant utformade detaljer. I deras breda sortiment så kan du hitta allt som du kan önska dig till vardags eller fest. Matcha plaggen med varandra och kombinera det med en snygg accessoar.

Kläder till alla, av märket Patrizia Pepe

Sedan Patrizia Bambi var ett barn så har hon alltid haft en passion för mode och skönhet. Hennes dröm gick i uppfyllelse och historien bakom varumärket Patrizia Pepe börjar år 1993. Namnet "Pepe" representerar varumärkets identitet och betyder "peppar" på italienska. Enligt Patrizia designade de kläder för vågade tjejer som kan känna en kryddig smak av livet. Patrizia har visat sin förmåga att kunna skapa ikoniska kläder och alltid varit uppmärksam på vad som stimulerar marknaden genom att komplettera och berika sina erbjudanden. Under 2005 så introducerades den första manliga kollektionen och två år senare kom hennes barnkollektion. Ni hittar olika plagg av märket på rea när ni besöker outletsverige.se

Patrizia Pepe - snygga kläder till snygga människor

Patrizia Pepe-märket omfattar kläder till kvinnor, män och barn samt underkläder och badkläder. Detta klädmärke passar alla som älskar ett elegant och ett coolt mode som har fokus på detaljerna. Kläderna är kombinerade med invecklade detaljer och med en unik stil som verkligen sticker ut från mängden. Pepe representerar även varumärkets identitet och erbjuder en klädstil som är glamour kombinerat med den väl fungerande vardagen. Det nya konceptet för dagens kvinna har tagit form och har fina kontraster mellan sina eleganta linjer samt noggrannheten på detaljerna som uppmärksammats. Besök outletsverige.se som erbjuder outlet plagg från Patrizia Pepe som jeans, kjolar, skjortor, toppar och mycket mer med flera olika trendiga tillbehör.