Perlato Rea & Outlet

677 Följer Perlato

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga perlato

Med innovation och klass tillverkar Perlato de vackra skorna du saknat i garderoben, som ger dig komfort och elegans i ett. Stilen är samtidigt både feminin och lekfull i färg och form, för att ge dig de fulländade skorna med en unik touch!

Skor med elegans och klass från Perlato

Perlato grundades 1984 och har sedan dess hållit fast vid traditionen att omsorgsfullt tillverka skor som står för elegans, kvalitet och hållbarhet, precis som den vackra sicilianska marmor som man tagit sitt namn från. Företaget brinner för förstklassig skoproduktion. Med stolthet och innovationsanda tillverkas pumps, sandaler, stövlar och kängor för dig som söker en aktuell och lite utmanande design. Stil möter komfort i mjuka, bekväma och moderiktiga skor i spännande färgskalor. Nu siktar man mot nya internationella marknader via modestäder som Milano, Berlin och Paris. Vi ger dig dessa vackra och unika skor på rea, för att du ska kunna unna dig det bästa!

Kvalitet till ett billigare pris

I vår outlet hittar du kläder och skor för alla tillfällen. Perlato tillverkar kvalitetsskor för kvinnor i alla åldrar som är ute efter det lite mer eleganta. Man erbjuder ett brett spektrum av olika modeller som utgår från både komfort och elegans. Här hittar du mjuka, sköna skor och sandaler i snygga färger, såväl som de klassiska finskorna med hög eller låg klack för fest och glamour, varje modell med unika och vackra detaljer och mönster. Det finns även sportigare modeller i samma snygga design, som är både funktionella och bekväma när du arbetar, promenerar eller på resan. Hos oss får du alltid ett billigare pris på samma kvalitativa produkter!