Sdlr Rea & Outlet

1752 Följer Sdlr

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga sdlr

Sdlr är ett märke inom Saddler Scandinavia som erbjuder väskor, bälten och necessärer uppsydda i högsta kvalitén av läder. Företaget startades redan 1986 i Kungsbacka och drivs än idag av stark passion för att designa trendiga accessoarer och kärleken till läder.

Sdlr erbjuder väskor och bälten av högsta kvalitet!

Rea på Sdlr finns just nu på Outletsverige.se, Sveriges största outlet online. Det här märket uppstod ur ett etablerat klädföretag på västkusten under 80-talet. Idag erbjuder de unika läderväskor och bälten tillverkade med högst noggrannhet och har en tidlös design. Det är ett av skandinavens ledande företag inom accessoarer. Med åren har även ett starkt driv vuxit fram för miljö och hållbarhet och därför väljer det här företaget att ha nära relationer med alla sina underleverantörer för att säkerställa att rätt material väljs och att inte kemikalier används i onödan.

Väskor, handskar, skärp och necessärer i läder

Outlet kläder finns nu samlade på ett och samma ställe hos Outletsverige.se. Här kan du handla snabbt, smidigt och enkelt alla dina favoritaccessoarer från Sdlr. Det här märket passar precis alla tillfällen eftersom de kombinerar en stilren look med tidlös design. Väskorna skulle fungera till en dag på stan lika väl som det skulle kunna vara en snygg jobbväska. Glöm inte att genom att handla Sdlr så garanterar företaget att de tar sitt ansvar för människor och miljö, vilket innebär att man kan bära dessa med gott samvete varje dag.