Pallar

Kategorier
Filter
Matchande produkter (82)
Sortera:

Billiga Stolar

Pallar är små och flexibla möbler som fyller många olika funktioner i ett hem. Vill du skapa en lyxig loungekänsla i ditt hem behöver du komplettera din sittgrupp med en eller flera stycken fina stoppade varianter för ett bra resultat.

Pallar skapar lyxkänsla

Med en klädd och stoppad pall med generös yta har du genast fått ytterligare en skön sittmöbel. Den funkar fint att ha som fotpall vid soffa eller vid den vackra fåtöljen. Med lite inredningsfantasi kan en pall också fungera som bord till sittgruppen. Avspänt och modernt, och dessutom mycket praktiskt. Andra stilrena modeller i plast, trä eller metall utan stoppning fungerar på verandan eller som småbord vid soffan. I köket kommer den högre modellen av pall väl till pass om du vill sitta vid din köksö. Det finns alltid plats för en pall till, och på ouletsverige.se har vi flera modeller och utmärkta pallar på rea.

Pallar med bra design och pris

En pall är det perfekta valet för dig som vill ha en riktigt skön fotpall framför soffa eller fåtöljen. Kryper du upp i din sittmöbel och lägger fötterna på en fotpall har du en stund fylld av ren njutning framför dig. Vill du lägga en armstödsbricka på, fungerar den som ett mindre bord, och du kan ställa en kopp eller ett glas inom nära räckhåll. Sätt dig skönt och surfa in på outletsverige.se för att titta igenom alla våra över 50 märkesaffärer och jämföra utbudet online. Här är det lätt att hitta sina personliga designfavoriter till ett billigt pris.