Ankarsrum rea inredning

7 Följer Ankarsrum

Kategorier
Filter
Matchande produkter (10)
Sortera:

Billiga ankarsrum

Ankarsrum är kända för sin fantastiska köksassistent med stilren design och en livslängd som få märken kan konkurrera med. Idag har assistenterna många användbara tillbehör som hjälper dig att lyckas i köket. Dessutom erbjuder de en mängd olika brickor med unika och trendiga motiv som inspirerar till långa mysiga fikastunder med dem som står dig allra närmast.

Den klassiska köksassistenten från Svenska Ankarsrum

Ankarsrum har anor som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1937. Då var maskinerna anpassade för det professionella storköket. Ingenjören Alvar Lenning fick hedersuppdraget att designa om assistenten så att den skulle passa det traditionella hushållet.1940 lanserades den nya versionen som snabbt blev en succe. Den är känd för sitt utseende med en design som gjorde den enkel att rengöra och för sin fantastiska kvalitet. Idag är vi stolta att kunna erbjuda samma gedigna kvalitet, med en uppdaterat och tidlöst look. Assistenten kommer i många olika färger så att du kan matcha den med dina andra möbler. I vår outlet får du den dessutom för ett riktigt lågt pris!

Gedigen kvalitet till ett fantastiskt pris

Tycker du om att vakna upp till nygräddat bröd? Du kanske är en av alla dem som hakade på surdegstrenden? Tycker du dessutom design och inredning är viktigt så är Köksassistent från Ankarsrum som gjord för dig! Maskinen är tillverkad av Electrolux och håller en enastående kvalitet, detta är en maskin som vanligtvis går i arv. Den snygga rostfria kitteln håller så mycket som 7 liter. Motorn har ett inbyggt överbelastningsskydd med en garanti på 7 år. Köper du den på Outletsverige.se behöver du inte vänta på rea eftersom vi har låga priser året om.