Björn Wiinblad rea inredning

8 Följer Björn Wiinblad

Kategorier
Filter
Matchande produkter (36)
Sortera:

Billiga björn wiinblad

Det fantasifulla och kreativa universum som skapats av den danske konstnären Björn Wiinblad lever nu vidare i nyproduktion och omtolkningar av hans klassiska mönster. Funktionella och dekorativa föremål för kök och inredning hittar du i det omfattande sortimentet som tilltalar både nostalgiker och moderna designälskare.

Kreativ inredning från Björn Wiinblad

I vår outlet hittar du förutom möbler även eftertraktade inredningsprodukter av alla slag. Dansk design når framgångar över hela världen, så även detta märke som kännetecknas av kreativa mönster och skaparglädje. Björn Wiinblad var konstnär, illustratör och keramiker och skapade under sin verksamma tid allt från bestick och porslin till kompletta inredningar för hotell och restauranger. Nu fortsätter märket med konstnärens namn att producera inredningsföremål i samma anda med reproduktioner och nytolkningar av de färgrika och fantasifulla mönster som blev hans främsta kännetecken. Sortimentet innehåller allt från serviser och brickor med de numera klassiska motiven till nytolkningar i form av vackra och ovanliga köksartiklar, textilier och dekorationsföremål.

Fint till frukost eller fest

I Björn Wiinblads sortiment finns vackra och användbara köksartiklar och serviser som passar lika bra till frukosten som för att servera smårätter på middagsbordet eller festen. De attraktiva mönstren ger små glimtar av glädje och fantasi. Det fina med Björn Wiinblads produkter är att de är både funktionella och dekorativa, och därför perfekta att använda även som blickfång i ett rum. Med enkla grepp som till exempel vaser och ljusstakar uppdaterar du lätt din inredning. Några få väl valda ting gör ofta mer för stämningen än en mängd föremål i olika stil. Passa på att köpa något nytt nu när vi ger dig riktiga kvalitetsföremål på rea!