DAY Home rea inredning

0 Följer DAY Home

Kategorier
Filter
Matchande produkter (70)
Sortera:

Billiga day home

Det välkända och omtyckta danska varumärket DAY Birger Et Mikkelsen vill med DAY Home erbjuda heminredning med samma bohemiska och lyxiga känsla som de erbjuder i sina klädkollektioner. Kollektionerna blandar skandinaviskt hantverkskunnande med bohemiska material och mönster inspirerade av Fjärran Östern.

DAY Home erbjuder bohemisk lyx

I kollektionen hittar du allt från utsökta textilier till möbler och porslin. Gemensamt för hela kollektionen är att den erbjuder en lyxig och bohemisk känsla inspirerade av resor till fjärran länder. Tänk dig dofterna från de orientaliska kryddorna på marknaden i Marrakech kombinerat med skandinavisk kvalitetsmedvetenhet och hantverkskunnande. Oberoende av om du vill gå all in på den bohemiska stilen eller om du vill hitta en perfekt mix mellan det skandinaviskt rena och en modern vintagekänsla så kommer du att älska DAY Home, som är ett av många varumärken som du hittar i vår outlet.

Uppdatera hemmet med enkla medel

Just nu är den maximalistiska bohemtrenden stark med mättade, dova färger och orientaliska mönster. Om du inte känner för att göra en helrenovering hemma och byta ut både möbler och tapetsera om väggarna kan du istället med enkla medel få till samma känsla genom att byta ut och addera textilier och andra accessoarer. I DAY Homes sortiment finns ett stort utbud av bland annat plädar, kuddfodral, filtar, handdukar och mattor så att du enkelt kan få en ny känsla på dit hem. Hos oss på outletsverige.se är det ofta rea på inredning så passa på att hitta just dina favoriter!