Domo design rea inredning

8 Följer Domo design

Kategorier
Filter
Matchande produkter (7)
Sortera:

Billiga domo design

En tilltalande, tidlös och medveten design i material av högsta kvalitet ligger till grund för produktionen av möbler och inredning hos företaget Domo Design. Detta är produkter som är tänkta att hålla i generationer, både stilmässigt och med hänsyn till material och hållbarhet!

Domo Design skapar tidlös och funktionell inredning

I vår outlet hittar du nu produkter från småländska Domo Design, som står för modern men samtidigt tidlös design. Rena linjer, geometriska former och genomtänkta färgskalor går igen i bland annat bord, stolar och hyllor i solida material av hög kvalitet. Detta är möbler som passar i ett modern hem, perfekta för dig som uppskattar en stilren inredning med praktiska och hållbara lösningar. De flesta modellerna finns i olika storlekar för att passa just dina behov, och kan lätt flyttas för att fylla en ny funktion när du möblerar om eller när nya behov uppstår.

Praktisk inredning som kompletterar ditt möblemang

Vi har rea på vacker inredning från massor av både större och mindre designföretag. Domo Design producerar bland annat möbler i stål för både inomhus- och utomhusbruk. I det genomtänkta sortimentet hittar du lätt produkterna som behövs för att uppdatera ditt möblemang och göra det mer komplett, genom till exempel praktiska förvaringslösningar. Med enkla sidobord, nattduksbord, hyllor och förvaringslösningar för kläder organiserar du till exempel sovrummet eller hallen på nolltid. Här finns även det lättskötta möblemanget för terrassen eller balkongen, som håller i många säsonger med sin tilltalande, stilrena design.