Eva Solo rea inredning

1243 Följer Eva Solo

Kategorier
Filter
Matchande produkter (42)
Sortera:

Billiga eva solo

Det stora och kända varumärket Eva Solo erbjuder flera kända designklassiker, bland annat den populära kylskåpskaraffen. Denna karaff har flera smarta funktioner, som exempelvis droppfri hällkrage och temperaturbevarande neoprenfodral. Även Gravity-serien och Eva Trio är två av Eva Solos mest populära serier som har smarta funktioner samt förenklar både din förvaring och matlagning.

Eva Solo - allt för kök och hem

Historian bakom varumärket och företaget Eva Solo startade år 1913, men det var inte förens år 1952 som varumärket hade sitt stora genombrott och fick stor uppmärksamhet. Att sälja funktionella redskap till köket och ha hög kvaltitet var sedan tidigt affärsiden hos företaget. Företaget skapar exklusiva inredningstillbehör och köksredskap av hög kvalitet, funktionalitet och dansk design. Det finns produkter för både servering, matlagning, hemmet, trädgården och badrummet. Det som gör att varumärket står ut från mängden är hennes förmåga att kunna kombinera funktionalitet med en exklusiv design i vardagsföremålen, det som får matlagningen att bli roligare och enklare. Missa inte en outlet med märkesvaror på möbler från det kända märket.

Dansk design för inredning och kök!

Eva Solo utvecklar och designar en unik kollektion med prisbelönta produkter för kök och inredning för hemmet. Designen bygger på ett mål som är att lösa små problem i vardagens samt att underlätta och få tiden i köket mer effektiv. Alla de olika serierna och produkterna gör ditt hem stilrent med enkel design och elegans. Eva Trio är den mest klassiska och populäraste serien och sortimentet består av köksredskap, grytor och pannor samt serveringsartiklar. Denna serie är till för designmedvetna kockar som har höga krav på sina produkter i köket och som är skapade för att användas för jämnan. Missa inte en rea med form och funktion i fokus.