Exxent rea inredning

258 Följer Exxent

Kategorier
Filter
Matchande produkter (36)
Sortera:

Billiga exxent

Exxent tillverkas och ägs av en av Sveriges ledande leverantörer inom köksutrustning. Du kan vara säker på att få bra produkter med kvalitet god nog för restaurangköket. Stor variation av formar, porslin, glas och fat gör att du finner det mesta för tillredning, uppläggning och dukning.

Lägg upp snyggt med Exxent

Exxent satsar brett på produkter som behövs för att du ska kunna baka, laga mat i form, lägga upp det som bjuds på ett tilltalande sätt samt duka bordet välkomnande. Stilen är enkel, ofta i rostfritt eller vitt porslin. Detta gör att varorna tilltalas av en bred publik och det är enkelt att variera dukningen med servetter, blommor och annat. Bra basprodukter som håller i längden. Tack vare vår outlet där du förutom Exxents köksprodukter också hittar annan inredning och möbler, handlar du designade produkter till hemmet för lägre priser.

För goda stunder i köket

Att ha bra och rejäla köksprylar gör att matlagningen blir enklare. Kvalitativa produkter håller längre och tack vare den stilrena designen kan du mycket väl servera ugnsformarna direkt på bordet. Köp produkterna till dig själv eller som en gåva till en vän. Känner du någon bakfantast? Varför inte ge muffinsformar från Exxent i present? I vår webbutik finner du många produkter inom kök, inredning och möblemang på rea. En bra gåva behöver inte kosta mer än det gör hos oss. Glöm inte att komplettera formarna och skålarna med snygga penslar, kavlar och mått från samma märke.