Gerbera rea inredning

11 Följer Gerbera

Kategorier
Filter
Matchande produkter (36)
Sortera:

Billiga gerbera

Gerbera Designs mål är att du alltid ska hitta något hos dem som fungerar för just dig och din smak. Deras keramik tillverkas i 13 sprakande färger, för att du ska kunna kombinera dem med precis det som matchar dig och ditt hem.

Sätt din prägel på middagsbordet med Gerbera

Gerberas kollektioner med skålar, fat och koppar tillverkas i deras fabrik i Gustavsberg, en ort med anor när det gäller produktion av keramaik och porslin. Gerbera har till exempel skålar, koppar och fat i färger såsom indigo, orange, cerise, turkos och limegrön. Tankarna går osökt till kontinenten och det färgstarka porslin man ofta serverar maten på där. Komponerar du en dukning med Gerberas keramik får du garanterat ett iögonfallande matbord som antingen kompletterar eller kontrasterar dina möbler i köket i övrigt. Vi kan nu glädja dig med att du hittar de här underbara faten på vår outlet.

Dröm om Toscana och Bretagne

Den som någon gång serverats en fräsch sallad på en taverna vid ett turkosblått hav får garanterat nostalgiska minnen av Gerberas produkter. Kollektionerna har också namn som Andalusien, Algarve, Trinidad och Provence. Även för den matlagningsglade har produkterna många fördelar. Du kan använda dem både i ugnen och ställa dem i frysen. Den unika tillverkningsprocessen gör att maten som lagas i kärlen inte fastnar i kanterna och det som tillagas i dem håller både smak och konsistens. Vänta inte längre, sätt igång att handla högkvalitativ inredning på ständig rea hos oss på outlet.se!