Gripsholm rea inredning

13 Följer Gripsholm

Kategorier
Filter
Matchande produkter (24)
Sortera:

Billiga gripsholm

Varumärket Gripsholm tillverkar textilier främst i naturmaterial som bomull och linne. Skandinavisk harmoni kännetecknar Gripsholms produkter och sedan starten 2004 utvecklar de ständigt sina produkter. Resultatet är kvalitativa textilier i lakan, handdukar, dukar och kuddfodral. Med lättkombinerade moderna färger passar de lätt in i din inredning.

Stilfulla textilier från Gripsholm

För dig som vill ha det där lilla extra i hemmet är textilier från Gripsholm det självklara valet. Du sover gott med lakan, påslakan och madrasskydd av hög kvalitet. Påslakanen är tillverkade i skönt tvättat linne som blir bara skönare och vackrare ju mer man använder det. Du hittar även snygga lakan i material som percale och satin som ger en exklusiv känsla. Hos outletsverige.se hittar du även Gripsholms övriga produkter såsom dukar och handdukar men även kuddfodral att matcha dina möbler med. Bästa priset på marknaden för dessa exklusiva textilier hittar du på vår outlet.

Ett varumärke som tar ansvar

För dig som vill ha ett hem med stil men som samtidigt är modernt och harmoniskt passar textilier från Gripsholm perfekt. Mönstren och detaljerna i textilierna är lätta att kombinera, sköna att använda och de håller dessutom en mycket hög kvalitet. Att företaget dessutom tar ett ansvar för både miljön och för alla som är inblandade i tillverkningsprocessen känns helt rätt. För att du inte ska missa när det är rea på Gripsholms produkter eller någon av dina andra favoritmärken inom inredning kan du låta oss bevaka dessa. Med alla butiker på samma plats blir det både lättare och roligare för dig att shoppa.