Iittala rea inredning

1829 Följer Iittala

Kategorier
Filter
Matchande produkter (69)
Sortera:

Billiga iittala

Om du är ute efter vacker inredning är iittala det perfekta märket för dig. I kollektionerna finner man bland annat fina vaser, lampor, vinglas, fat, pallar och sidobord. Man fokuserar på design och funktionalitet och alla produkter är skapta av högkvalitativa material.

iittala - vacker inredning av hög kvalitet

Varumärket iittala grundades år 1881 utanför Helsingfors i Finland. När vårt grannland blev självständigt 1917 hade företaget varit verksamt i över 30 år. Glasbruket hade varit väldigt delaktigt i fostrandet av Finlands nationalidentitet med olika serier av glas som visade upp landets ledare i början på 1900-talet. Glasen föreställde historiskt framgångsrika och viktiga finska män. Företaget har utvecklats och idag är det ett av Finlands mest internationellt kända varumärken. Nyckelkomponenten till märkets framgång har varit förmågan att kombinera begåvade designers med det egna kompetenta teamet av glasblåsare. Nu kan du fynda inredningsprodukter från detta märke och mycket annat som möbler och accessoarer på outlet hos oss på outletsverige.se.

Fynda produkter från iittala till låga priser

iittalas unika produkter har bidragit till märkets utveckling och förändrat allmänhetens inställning om design och funktion gällande inredning. Företagets motto är "design som är så tidlös att den aldrig behöver bytas ut". På outletsverige.se kan du välja mellan tusentals produkter från kända märken på rea. Hos oss finner du rabatter och nya erbjudanden ständigt och med våra rabattkoder kan du få ännu bättre priser. Du kan även bevaka varumärken för att inte gå miste om fina produkter. Vi meddelar dig när aktuella utförsäljningar och rabatter kan användas på produkterna som bevakats.